Hétfő, 2020-02-24, 9:43 AM
Üdvözöllek Vendég

Lineage-2

                                        Információs Portál

Nyitólap | Regisztráció | Belépés | RSS

Baium Quest


1. A questet adenban kell felvenni a dark-elf guildban Hanellin-nél, utána lesser giantokat kell vadásznunk giant’s cave-ban. Ha kidobták a Titan’s Powerstone-t vissza kell mennünk Adenba Hanellin-hez. Miutan leadtuk a cuccot kapunk 3om levelet ezeket el kell vinnunk három embernek egyet adenba, giranba és dark-elf village-ba.

2. Az Adeni levelet Claudia-hoz kell elvinnünk az Adeni kastély kertjében találjuk meg. Õ elküld minket a Cemetery-be a temetõbe. Egy dobozt kell szereznünk. Miutan megtaláltuk a dobozt raklikkelünk és le fog rakni egy angyalt azt meg kell ölnünk. Az angyal ki fog dobni egy kulcsot és azzal ki tudjuk nyitni a ládát. Akkor megkapod a book of saint-ot es utanna mehetsz a kovetkezo levelet kezbesiteni.

3. A második levelet Giranba kell vinni Martien-t kell megkeresned. Utána õ elküld a Tanor Canyonba es ott is egy dobozt kell keresni a doboz egy hegytetõn található ugyanúgy kell csinálni mint az elõzõ doboznál. Miután kinyitjuk a ládát kapunk egy Bough of Sait-et.

4. Az utolsó levelet The Shilien temple-be kell elvinnünk Magister Harne-nak aki utána Swampland környékére küld. Itt egy halott angyalt kell keresni, majd beszelni vele utána megjelenik az angyal gyilkosa és meg kell ölnöd. Miután megölted kapsz egy kulcsot es kinyithatod a ládát. Ez a doboz jól el van rejtve a kövek mögött találod meg. Miután kinyitod a ládát megkapod a Blood of Saint utána vissza mész Adenba Hanellin-hez a Dark elf Guildban találod meg.

5. Hanellin majd kell tõled egy healing potit és öt Antidote potit. Utána kapsz tõle egy White Fabric-ot amit el kell vinned Tower of Insolence hetedik emeletére és ott le kell ölnöd egy pár Platinum tribe Overlordot így tudod bevérezni a White Fabric-ot. Miután összevérezted Blooded fabric lesz belölle, utanna felmész a 14.re beszelsz az ajtónál lévõ angyallal és õ utána berak téged Baiumhoz. Utána odamész Baium szobrához és feltámasztod.(sok sikert Baium leöléséhez)

Belépés
Forditás
TIME
Naptár
Online
Szavazz
Revolution MMORPG Toplista
Mini-chat
Körkérdésünk
Melyiket szereted?
Összes válasz: 93
Megosztás
Keresés
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
ma itt voltak