Hétfő, 2020-02-24, 8:32 AM
Üdvözöllek Vendég

Lineage-2

                                        Információs Portál

Nyitólap | Regisztráció | Belépés | RSS

Lineage 2 Freya


Nos, igen az L2 már 6 és féléve van a pályán és jelenleg is világszerte rengeteg játékos játsza nap mint nap, ezért talán nem meglepő, hogy újabb bővítés érkezik a játékhoz ami a Freya nevet kapta. A kieg nevét a game legújabb fő bossáról kapta Ice Queen Freyáról.

Tehát Freya kastélyába is eljuthatunk most már, ezenkívül Garcia területére is érdemes lesz elhajózni hiszen, ott is új helyszín fogad majd minket ami a Seed of Annnihilation nevet viseli és a kontinens észak-keleti részében lesz megtalálható. Továbbá átalakításon esett át Monastery of Silence ahol ezentúl a 83-84-es szintű playerek kalandozhatnak míg az alsó rész szólózásra illetve kisebb partyk fejlődésére lesz alkalmas addig az emeleti rész már teljes partykat igényel mind közelharci, íjász és vari groupok számára alkalmas lesz. A következő átalakuláson keresztül menő hely Pavel Ruins lesz, itt a 70-76-os közel harcosok fejlődhetnek, szerezhetnek be questből S Grade fegyver recepteket. Átalakul Beast Farm is itt a 83 –as szint fölötti melee karakterek nyomulhatnak, továbbra is elérhetőek lesznek a petek illetve egy új pet is csatlakozik hozzájuk. Továbbá drasztikus átalakuláson fog át esni Plains of the Lizardmen ahol most már a 80 feletti íjászok fejlődhetnek. Újabb kamaloka érkezik a játékba Labyrinth of the Abyss néven ez 83-as levelel a legmagasabb lesz. Frintezza ezentúl istanceban ölhető boss lesz mint például Tiat, Zaken továbbra is instában lesz gyakható, de ezentúl a 78-85-ös karakterek számára is elérhető lesz egy a számukra kialakított istanceban.

Nos ha már a játék legkeményebb lényei szóba kerültek itt is fog változás történni. Antharas, Valakas, Frintezza 85-ös szintűre emelkednek.

Na, de ha ez nem lenne eddig elég akkor kapunk 3 új armor, jewerly set-et, minden típusból S80 Destiny, S84 Bofess és Elegia. No és persze egy rakat új fegyvert ezek mind S84-esek lesznek az eddigi S80 Dynasty és S84-es vesper fogják a low kategóriát képezni. A Destiny és ezentúl a Vesper tárgyak is kraftolhatóak lesznek. Bofess/Elegia itemeket Valakas és Antharas fog droppolni illetve Ice Queen Freyától új epic ékszert is beszerezhető.

Ó és persze az újítások sora még mindig nem ért véget sok új skillel fognak a különböző kasztok gazdagodni. A summoner kasztok most már két petet is megidézhetnek egyszerre, mostár kristályok helyett spirit ore kell a summonok megidézéséhez (többi kaszt is fog jelentős új képességeket kapni, de erre majd egy később írásomban részletesen kitérek) illetve több mint 20 új subclass skill lesz.

De ha még valaki még ennél is többet akarna az is megkapja új questek típus jelenik meg a játékban méghozzá a napi quest, amit naponta egyszer lehet megcsinálni és XP, SP jutalom jár utána, emellett természetesen más új questek is jönnek alacsonyabb és magasabb szintekre is tovább fejlesztik a küldetés rendszert eddig 25 volt a maximálisan felvehető küldik száma Freyában már 40 lesz és ami egy igen hasznos újítás, hogy a küldetés felvételekor már láthatjuk mi lesz érte a jutalom. Új petet is kapunk Maguen néven.

Végül a Lineage 2 Team felpörgette a grafikát is elsősorban a női karakterek mozgása fog még élethűbbé válni, például a lány karik melle most már egész élethűen fog mozogni. Azt hiszem a főbb újításokat, bővítések leírtam, minden részletre kifogok térni, hogy mire itt lesz a Freya mindenki képben legyen mindenről.

Új Skillek és egyéb változások

Nos mint minden kiegészítőben a Freyában is lesznek új skillek ezek közül most illetve stat
változások lássuk:

Dark Avenger, Paladin, Shilien Knight és Temple Knight számára érkezik egy "Combat Aura"

nevű party ezt a tankok Vanguard alakban lesznek képesek használni 3 szintje lesz ennek a

buffnak:
Level 1: +3% P.Atk. és +3% Attack Speed
Level 2: +4% P.Atk. és +4% Attack Speed
Level 3: +5% P.Atk. ás +5% Attack Speed

Passzív Skillek:
20%-kal növekedni fog a mágia elleni ellenállásuk

Aktív Skillek:
A tankok Hate skilljének ereje 35%-kal növekszik.
A maximum charge 8-ra növekszik.
20%-kal több esélye lesz a skillek sikerességére és növekszik a sebzésük is.

Sorcerer, Spellsinger, Spellhowler +20% maximum CP növelést kap.
Bishop +29% maximum CP növekedést kap.
Shilien Elder és Elven Elder +80% maximum CP növekedést kap.
Overlord +13% maximum CP növekedést kap.

Ezen kívül több mint 20 új kaszt specifikus skillt kapunk és lesz 5 "speciális skill" is

amik az újfajta "Awarness System"-el érkeznek.

További jelentős változások még:


Minden Summoner képes lesz ezentúl két petet megidézni egy időben, továbbá most már Spirit Ore lesz szükséges a summon megidézéséhez.


Minden tőrös kaszt képes lesz megduplázni magát ami velünk megegyező akciókat fog végre
hajtani.Íjászok egy úgynevezett zoom funkciót fognak kapni amivel távolabról lesznek képesek ellenségeiket megtámadni mint eddig.A Maestro részére ezentúl a 10-es szintű kraft is elérhető lesz.


Harcosok Képesek lesznek két egykezes fegyvert is maguknál tartani, egy kardot és egy
bluntot.

Belépés
Forditás
TIME
Naptár
Online
Szavazz
Revolution MMORPG Toplista
Mini-chat
Körkérdésünk
Melyiket szereted?
Összes válasz: 93
Megosztás
Keresés
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
ma itt voltak